whycomputer.com >> Internetové znalosti >  >> Sociální médiaeses

Jak blokovat přístup ke službě Twitter

Můžete zablokovat ostatním uživatelům přístup k účtu Twitter několika různými způsoby. Nejprve můžete uživatele služby Twitter zablokovat nastavením možnosti na stránce profilu. Můžete také zablokovat a nahlásit neoprávněného uživatele nebo podezřelý spamový účet. Chcete-li svůj účet nastavit jako soukromý, můžete povolit funkci „Chránit své tweety“. Když jsou vaše tweety chráněny, uživatelé musí požádat a být schváleni, abyste mohli sledovat svůj účet. Nakonec můžete toto nastavení zakázat, abyste mohli ostatním uživatelům na vaší Twitteru najít vaši e-mailovou adresu.

Blokovat uživatele

Můžete zablokovat jednotlivým uživatelům služby Twitter sledování vašich nebo zobrazit vaše tweety v časových osách. Pokud jste sledovali uživatele, nebo pokud vás uživatel sledoval, následující stav obou účtů se okamžitě změní na Unfollowing. Blokovaný uživatel nemůže posílat přímé zprávy do vašeho účtu a vaše tweety se nezobrazí ve vyhledávání blokovaných uživatelů. Chcete-li zablokovat uživatele, přejděte na jeho stránku profilu a klepněte na šipku vedle ikony Osoba. Klikněte na „Blokovat @ uživatelské_jméno“, kde je uživatelské jméno popisovačem služby Twitter pro uživatele.

Blokovat a hlásit uživatele

Účet zablokujete a nahlásíte. jako možný problémový účet. Pokud další uživatelé zablokují a nahlásí účet, Twitter pozastaví nebo zcela smaže účet. Chcete-li zablokovat účet a nahlásit ho, přejděte na stránku profilu uživatele a klepněte na šipku vedle ikony Osoba. Klikněte na možnost „Zpráva @ Jméno uživatele pro spam“, kde je uživatelským jménem Twitter Twitter uživatele.

Ochrana mých Tweety

Když chráníte své tweety, vaše stránka profilu je skryta před veřejným pohledem. Váš profil a vaše příspěvky mohou zobrazit pouze vaši následovníci. Pokud chce uživatel sledovat váš účet, musí vám poslat žádost a pozvání zůstane ve stavu čekající na vyřízení, dokud žádost neschválíte nebo odmítnete. Chcete-li chránit tweety, otevřete nabídku Nastavení služby Twitter a klepněte na možnost „Zabezpečení a ochrana osobních údajů“. Zaškrtněte políčko „Chránit mé tweety“ v dolní části stránky a klikněte na tlačítko „Uložit“. V budoucnu musí být vaši následovníci schváleni a vaše tweety jsou chráněny před uživateli, kteří nesledují váš účet.

Skrýt e-mailovou adresu

Uživatelé služby Twitter mohou najít další uživatele na platformě pomocí e-mailové adresy, pokud je toto nastavení povoleno. Toto nastavení můžete vypnout tak, že skryjete svou e-mailovou adresu od ostatních uživatelů otevřením nabídky Zabezpečení a ochrana osobních údajů, a poté zrušte zaškrtnutí políčka „Umožnit ostatním najít mě podle mé e-mailové adresy“. Nastavení uložíte kliknutím na tlačítko „Uložit změny“
URL:http://cs.whycomputer.com/social-media/100119413.html

Sociální médiaeses
  • Jak mohu nahrát více fotografií na Facebook Group? 

    Skupiny na Facebooku mají více prostředí pro spolupráci než Facebook stránky nebo profily, což umožňuje členům přispívat stejně, i když nemají administrátorská práva. Tato kooperativní povaha se vztahuje i na fotografie; kterýkoli člen skupiny Facebook může nahrát jeden nebo více obrázků a po vytvoř

  • Jak získat Top Tweet na Twitteru

    Twitter nevybere ručně nejlepší tweety. Uživatelé navíc nemohou hlasovat ani navrhovat tweety. Namísto toho Twitter využívá proprietární algoritmus, který určuje nejlepší tweety řadou faktorů, jako je význam hledaného výrazu, kvalita tweetu a rozšířená úroveň zapojení. Ačkoliv neexistuje žádná metod

  • Jak se dozvím, zda je můj účet na Facebooku stále aktivní nebo ne? 

    Pokud jde o používání služby Facebook, neexistují žádné kvóty pro používání, které potřebujete k udržení účtu. Vaše používání účtu a aktivity by měly být určeny pouze potřebami vašeho životního stylu. Chybové zprávy při přihlášení jsou dobrým vodítkem, že váš účet je neaktivní, ale možná budete muse

Internetové znalosti © http://cs.whycomputer.com