Počítačové znalosti
Ve výchozím nastavení Skype ukládá protokol vašich konverzací na své cloudové servery, což umožňuje synchronizaci historie mezi zařízeními. Ačkoliv Skype umožňuje smazat celou historii se všemi kontakty, v době publikace neumožňuje mazání historie u jednotlivých kontaktů.
Možnosti nastavení historie a její smazání najdete v sekci Soukromí v hlavním nastavení Skype.
Přihlaste se ke svému účtu Skype, klikněte na Skype a poté na Soukromí, čímž otevřete panel nastavení na kartě Soukromí.
Stiskněte tlačítko Zobrazit rozšířené možnosti. Tím se rozbalí další nastavení, kde můžete upravit, jak Skype ukládá a zobrazuje zprávy, hovory a další data.
U položky Uchovávat historii klikněte na tlačítko Vymazat historii.
V dialogovém okně potvrďte kliknutím na Smazat. Vymazání může trvat několik sekund v závislosti na množství uložených zpráv.
Po dokončení klikněte na Uložit nebo Zrušit pro zavření nastavení. Zvolte Uložit, pokud jste prováděli i jiné změny.
%appdata%\Skype, otevřete složku s vaším uživatelským jménem, zkopírujte soubor main.db a uložte jej na bezpečné místo. Pro obnovu stačí soubor vrátit zpět do původní složky.
Jak vymazat historii prohlíženíPři prohlížení internetu zanecháváte stopy – navštívené stránky, uložená hesla, cookies či historii stahování. Pro ochranu soukromí můžete tyto údaje smazat v prohlížečích Mozilla Firefox, Internet Explorer i Google Chrome.FirefoxKrok 1Spusťte Firefox, otevřete nabídku
Telefon LG Vu umožňuje posílat i přijímat textové zprávy, které jsou ukládány do interní paměti telefonu. Pokud chcete uvolnit místo nebo zabránit ostatním v nahlédnutí do vašich konverzací, můžete historii zpráv jednoduše smazat.Krok 1Dotkněte se levého dolního rohu LCD obrazovky, kde se nachází ik