whycomputer.com >> Počítačové znalosti >  >> Software

Jak sloučit objekty ve funkci Live Paint v Adobe Illustratoru

Pokud vás při práci s vektorovými grafikami obtěžují nepředvídatelné chování nástrojů, funkce Live Paint je skvělým řešením. Umožňuje vyplňovat a barvit objekty tak, jak je vidíte na obrazovce, i když nejsou jednotlivé plochy explicitně definovány. Přestože se liší od běžných možností výplně, může být matoucí, když chcete sloučit dva objekty, které byly vytvořeny pomocí Live Paint. Sloučení není složité, stačí postupovat podle několika kroků.

Krok 1 – Zobrazte mezery

V nabídce View » Show Live Paint Gaps zapněte zobrazení mezer, které je třeba sloučit.

Krok 2 – Vyberte skupiny

Pomocí nástroje Direct Selection Tool (klávesa A) při stisknuté klávese Shift klikněte na všechny skupiny Live Paint, které chcete spojit, a ujistěte se, že jsou všechny vybrány.

Krok 3 – Sloučte objekty

V hlavním menu zvolte Object » Live Paint » Merge. Po provedení zkontrolujte, že se mezery mezi objekty skutečně odstranily – opět zapněte View » Show Live Paint Gaps.

Co budete potřebovat

  • Adobe Illustrator

URL:https://cs.whycomputer.com/Software/100106904.html

Software
  • Jak vytvořit vlastní podpis v Microsoft Paint s motivem z videohry

    Ručně psaný podpis na papíře odhaluje část vaší osobnosti. Na počítači to není tak jednoduché, protože standardní fonty postrádají osobitý charakter. Přesto můžete vytvořit originální digitální podpis pomocí Microsoft Paint a obrázku z vaší oblíbené videohry. Postupujte podle následujících kroků.Kro

  • Jak upravit digitální fotografii v Microsoft Paint

    Microsoft Paint, součást Windows, vám umožní rychle upravit digitální fotografie. V tomto návodu se dozvíte, jak pomocí výběrů, barev, čar a tvarů upravit obrázek. Krok 1 Otevřete Microsoft Paint: klikněte na Start → Všechny programy → Příslušenství → Paint. Krok 2 V nabídce Soubor zvolte Otevřít a

Počítačové znalosti © https://cs.whycomputer.com