whycomputer.com >> Počítačové znalosti >  >> Software

Jak skrýt sekci Líbí se na Tumblr

Na každém blogu na Tumblr můžete nastavit, zda se má v časové ose dashboardu zobrazovat sekce Líbí se u vašich příspěvků. Tato sekce je součástí funkce Oznámení, kterou můžete zapnout nebo vypnout v Preferencích účtu. Pokud je funkce Oznámení aktivní, můžete vidět seznam uživatelů, kteří váš příspěvek líbili, reblogovali nebo na něj odpověděli. Nelze povolit jen seznam Líbí se – je nutné zapnout nebo vypnout celou funkci Oznámení. Vypnutím Oznámení se také skryjí upozornění na reblogy a odpovědi.

Jak nastavit Oznámení

  1. Otevřete Tumblr a v horní liště dashboardu klikněte na ikonu ozubeného kolečka, čímž otevřete Preferencemi účtu. Alternativně můžete přímo zadat adresu https://www.tumblr.com/settings v prohlížeči a po přihlášení se dostanete na stejnou stránku.
  2. V pravém postranním panelu zvolte možnost Dashboard, čímž se otevře stránka Preferencí dashboardu.
  3. Posuňte přepínač Zobrazit oznámení do polohy Zapnuto. Po změně se zobrazí ikona Ukládám…, která indikuje, že nastavení se ukládá.
  4. Po uložení klikněte na ikonu Domů, aby se vás vrátilo na hlavní dashboard.

Co se změní

Po vypnutí Oznámení zmizí nejen sekce Líbí se, ale také upozornění na reblogy a odpovědi. Pokud chcete skrýt jen Líbí se, bohužel není k dispozici samostatná volba – musíte rozhodnout o celé funkci Oznámení.

Tipy

V Tumblr se upozornění v dashboardu často označují také jako Poznámky.


URL:https://cs.whycomputer.com/Software/100118909.html

Software
  • Jak zobrazit nebo skrýt hodiny na hlavním panelu

    Výchozí nastavení hodinVe výchozím nastavení zobrazují Windows 7, Windows 8 a Windows 8.1 na pravém konci hlavního panelu hodiny, které zároveň ukazují aktuální datum, měsíc a rok. Hodiny vám pomáhají sledovat čas, ale zabírají místo, které by mohlo být využito pro zástupce nebo ikony v oznamovací o

  • Jak skrýt své telefonní číslo u Verizon

    Telefonní služby s funkcí Caller ID zobrazují jméno a číslo volajícího. Jako zákazník Verizon můžete své číslo skrýt, aby se na displeji nezobrazovalo. Volající se tak zobrazí jako „Anonymous“ nebo „Blocked Call“. Pro jednorázové skrytí čísla stačí zadat speciální kód – neplatí se žádný poplatek.Jak

Počítačové znalosti © https://cs.whycomputer.com