Počítačové znalosti
Pokud při návštěvě Yahoo webu vidíte, že se vaše Yahoo ID automaticky doplňuje, znamená to, že prohlížeč si tuto informaci uložil, aby vám usnadnil další přihlášení. Uživatelská jména jsou v prohlížečích ukládána do historie formulářů a je potřeba je odstranit v nastavení konkrétního prohlížeče (Internet Explorer, Firefox nebo Chrome).
Spusťte Internet Explorer, klikněte na ikonu nástrojů (ozubené kolečko), zvolte Možnosti internetu, přejděte na kartu Obsah a klikněte na Nastavení v sekci Automatické doplňování.
Zaškrtněte Vymazat historii automatického doplňování, zvolte Data formulářů a také Hesla. Poté klikněte na Odstranit a dvakrát potvrďte kliknutím na OK.
Otevřete Firefox, v horním menu zvolte Nástroje → Možnosti → Soukromí a zabezpečení.
V sekci Uložená hesla klikněte na Zobrazit uložená hesla. Vyhledejte položky spojené s Yahoo.com a odstraňte je. Nepoužívejte pouze odškrtnutí „Pamatuj si hesla“, protože chcete smazat i uživatelské jméno.
Spusťte Google Chrome.
Klikněte na ikonu menu (tři tečky) → Nastavení → Rozšířené. V sekci Hesla a formuláře zvolte Spravovat uložená hesla a vedle položky Yahoo klikněte na „X“ pro její odstranění.
Digitální fotografie a e‑mail usnadňují sdílení oblíbených snímků s rodinou i přáteli. Místo poštování můžete obrázky poslat přímo z počítače, což šetří čas i peníze.Krok 1Vyhledejte fotografie a uložte je do snadno přístupné složky, ideálně na plochu.Krok 2Pravým tlačítkem klikněte na soubor, zvolt
Občas se vám může hodit vyčistit seznam e‑mailových kontaktů, který se zaplní záznamy lidí, s nimiž již nekomunikujete. Proces je poměrně jednoduchý, ať už chcete smazat jen několik konkrétních jmen nebo celý adresář. Většina e‑mailových programů má podobné postupy; hlavní rozdíl je mezi desktopovým