Počítačové znalosti
Každý má na Facebooku přátele, kteří neustále sdílejí příspěvky, které už nechcete vidět. Naštěstí můžete jednotlivé přátele snadno odhlásit od zobrazování jejich aktualizací ve vašem News Feedu nebo na jejich časové ose.
Najděte v News Feedu příspěvek nebo oznámení od daného přítele a přejděte myší na něj.
Klikněte na šipku směřující dolů v pravém horním rohu oznámení a otevře se rozbalovací nabídka.
Vyberte možnost „Skrýt“ (nebo „Hide…“) a poté klikněte na odkaz „Změnit, jaké aktualizace chcete dostávat“, kde zvolíte „Odhlásit se“.
Přihlaste se na Facebook, vyhledejte jméno přítele v horním vyhledávacím poli a otevřete jeho profil.
Přejděte myší na tlačítko „Přátelé“ pod úvodní fotografií – objeví se rozbalovací nabídka.
V nabídce zrušte zaškrtnutí u volby „Zobrazovat ve News Feedu“. Tím se všechny upozornění od tohoto přítele skryjí.
Po provedení těchto kroků už nebudete v hlavním kanálu vidět příspěvky, které vás nezajímají, ani nebudete dostávat jejich oznámení.
Po drobném nastavení můžete dostávat zprávy a upozornění z Facebooku přímo na svůj mobilní telefon. Uživatelé chytrých telefonů si mohou stáhnout aplikace, které posílají push notifikace, a ti, kteří nemají smartphone, mohou získávat upozornění jako SMS.Facebook aplikace pro chytré telefonyUživatelé
Facebook je sociální síť, která vám umožňuje zůstat ve spojení s přáteli a rodinou. Uživatelé mohou na svých profilech sdílet různé informace – od oblíbené hudby až po telefonní číslo.Chcete-li zjistit, kteří vaši přátelé na Facebooku uvedli své telefonní číslo, postupujte podle několika jednoduchýc