Počítačové znalosti
Na přihlašovací stránce Facebooku je pod polem pro e‑mail zaškrtávací políčko „Zůstat přihlášený“. Pokud je zaškrtnuto, jsou vaše přihlašovací údaje uloženy a při každé návštěvě Facebooku se automaticky přihlásíte. Funkci můžete vypnout odhlášením a odškrtnutím políčka. Pro úplné vymazání historie přihlášení je potřeba smazat uložená data ve vašem webovém prohlížeči.
Úvod Počítačová historie nezahrnuje jen navštívené webové stránky. Windows zaznamenává vše, co jste kdy otevřeli – programy, dokumenty, fotografie, hudbu či videa. V systémech Windows XP a Vista ji můžete zobrazit přímo z nabídky Start. Historie prohlížeče Krok 1 Otevřete svůj webový prohlížeč. Krok
Jak vymazat historii prohlíženíPři prohlížení internetu zanecháváte stopy – navštívené stránky, uložená hesla, cookies či historii stahování. Pro ochranu soukromí můžete tyto údaje smazat v prohlížečích Mozilla Firefox, Internet Explorer i Google Chrome.FirefoxKrok 1Spusťte Firefox, otevřete nabídku