whycomputer.com >> Počítačové znalosti >  >> Internet

Jak přidat uživatele na černou listinu v rozšíření Tumblr Savior

Instalace rozšíření Tumblr Savior

Po nainstalování rozšíření Tumblr Savior do vašeho prohlížeče můžete snadno skrývat příspěvky na vašem Tumblr dashboardu, které obsahují slova či fráze uvedené na černé listině rozšíření. Skript automaticky skryje každý příspěvek, který obsahuje zakázané výrazy.

Standardní funkce Tumblru umožňují ignorovat konkrétní uživatele, ale s Tumblr Savior můžete přidat uživatelské jméno i jeho přezdívky na černou listinu, takže nebudete vidět žádnou zmínku o něm, ať už ji vytvoří on nebo jiný uživatel.

Jak přidat uživatele na černou listinu

1. Klikněte na ikonu Tumblr Savior v liště prohlížeče. Pokud ikonu nevidíte, otevřete nastavení rozšíření a aktivujte jej.

2. Do prvního prázdného pole zadejte Tumblr uživatelské jméno, které chcete zablokovat. Můžete také zadat skutečné jméno, přezdívky nebo zkratky, pokud je znáte.

3. Stiskněte tlačítko Uložit. Změny se okamžitě projeví a všechny zmínky o daném uživateli budou skryty.

Tipy

Pro zamezení soukromých zpráv od daného uživatele přidejte jeho jméno do seznamu Ignorovaní uživatelé (odkaz v sekci Zdroje). Stačí zadat uživatelské jméno do příslušného pole a kliknout Ignorovat. Tím také zabráníte zobrazování vašich příspěvků na jeho dashboardu. Ignorovaní uživatelé nemohou odpovídat na vaše veřejné příspěvky, i když si mohou prohlédnout váš blog.

Upozornění

Pokud je uživatelské jméno běžným slovem, jeho přidání na černou listinu může omylem skrýt i legitimní obsah obsahující toto slovo. V nastavení rozšíření můžete povolit zobrazení upozornění na dashboardu při blokování příspěvku – klikněte na ikonu Tumblr Savior, přejděte na záložku Settings, zaškrtněte požadované typy informací a klikněte Uložit.


URL:https://cs.whycomputer.com/Internet/100119208.html

Internet
  • Jak nahrát statické soubory na Tumblr

    Tumblr je bezplatná blogovací platforma, která je silně sociální. Kromě hostování blogů na svých serverech umožňuje Tumblr šířit obsah mezi uživateli prostřednictvím Dashboardu. Uživatelé mohou publikovat prakticky jakýkoli typ webového obsahu a své blogy si mohou kompletně přizpůsobit – navrhovat v

  • Jak odblokovat uživatele na Tumblr

    Jak odblokovat uživatele na TumblrBlokování uživatele na Tumblr zabrání, aby vám mohl posílat zprávy nebo prohlížet váš blog. Pokud jste omylem uživatele zablokovali, můžete ho odblokovat na stránce „Ignorovaní uživatelé“.KrokyKrok 1: Klikněte na ikonu účtu (ozubené kolečko) v pravém horním rohu dom

Počítačové znalosti © https://cs.whycomputer.com