whycomputer.com >> Počítačové znalosti >  >> Digitální média

Co způsobuje zprávu „iPhone je zakázán – Připojte k iTunes“?

Co způsobuje zprávu „iPhone je zakázán – Připojte k iTunes“?

Přidání kódu zámku chrání vaše data, ale po několika špatných pokusech se iPhone deaktivuje a zobrazí tuto výzvu. V takovém případě je nutné zařízení obnovit do továrního nastavení. Pokud nemáte aktuální zálohu, můžete o svá data přijít.

Možné scénáře

Úspěšnost obnovení závisí na tom, zda jste iPhone pravidelně synchronizovali s počítačem. Pokud iPhone rozpozná počítač, můžete před resetem vytvořit zálohu a poté obnovit všechna data. Pokud počítač není známý nebo se při připojení objeví chyba, zůstane vám jen záloha v iTunes nebo iCloudu – vše ostatní bude ztraceno.

iPhone rozpozná počítač

1. Připojte iPhone k počítači a spusťte iTunes.
2. Zobrazte postranní panel (View → Show Sidebar).
3. V seznamu zařízení klikněte pravým tlačítkem na iPhone a zvolte Back Up.
4. Po dokončení zálohy klikněte na Restore a následujte pokyny pro obnovení do továrního nastavení.
5. Po restartu se objeví Průvodce nastavením – zvolte Restore from iTunes Backup a vyberte vytvořenou zálohu.

Obnovení do továrního nastavení (bez předchozí synchronizace)

1. Připojte USB kabel k počítači, ale nechte druhý konec volný.
2. Stiskněte a držte tlačítko Sleep/Wake, dokud se nezobrazí červený posuvník „Slide to Power Off“. Posuvník použijte a iPhone vypněte.
3. Stiskněte a držte tlačítko Home a současně připojte kabel k iPhone.
4. Po zobrazení zprávy „Connect to iTunes“ uvolněte tlačítko Home.
5. iTunes detekuje iPhone v režimu obnovy – klikněte na OK, poté na Restore a pokračujte podle instrukcí.

Obnovení ze zálohy

Po dokončení obnovy se znovu spustí Průvodce nastavením. Pokud máte iCloud zálohu, připojte iPhone k Wi‑Fi; pro iTunes zálohu ponechte zařízení připojené k počítači. V kroku „Restore from backup“ vyberte požadovanou zálohu (iCloud nebo iTunes). Pokud žádnou zálohu nemáte, zvolte „Set up as new iPhone“ a nastavte zařízení jako nové.


URL:https://cs.whycomputer.com/Media/100111407.html

Digitální média
  • Co znamená uzamčení vašeho Yahoo účtu?

    Co znamená uzamčení vašeho Yahoo účtu?Pokud se vám zablokuje Yahoo účet, obvykle je to způsobeno několika po sobě jdoucími nesprávnými zadáními hesla. Yahoo automaticky uzamkne účet, aby zabránil neoprávněnému přístupu.PříčinaPo opakovaném zadání nesprávného hesla server nastaví zámek. Při úspěšném

  • Co znamená zpráva „Mimo dosah“ na monitoru?

    Grafická karta a monitor spolupracují na tvorbě obrazu. Karta generuje signál a monitor jej zobrazí. Každý monitor má optimální rozlišení, pro které je navržen. Pokud se grafická karta pokusí nastavit rozlišení, které monitor nedokáže zobrazit, objeví se zpráva „Mimo dosah“ nebo černá obrazovka. Tat

Počítačové znalosti © https://cs.whycomputer.com