whycomputer.com >> Počítačové znalosti >  >> Digitální média

Jak odstranit profily na Netflixu

Jak smazat nebo deaktivovat profil na Netflixu

Netflix umožňuje vytvořit až pět samostatných profilů, takže každému členovi domácnosti můžete nastavit vlastní doporučení a omezení věkových kategorií. Pokud již profil nepotřebujete, můžete ho z účtu prakticky „zablokovat“ – úplné smazání profilu není možné, ale můžete mu omezit přístup.

Kroky k deaktivaci profilu

  1. Přihlaste se na www.netflix.com pomocí e‑mailu a hesla.
  2. V pravém horním rohu klikněte na Účet a pomoc.
  3. V sekci Předvolby vyberte Profily účtu.
  4. U požadovaného profilu klikněte na Upravit. Zde můžete:
    • změnit Hodnocení (úroveň zralosti) výběrem jiné možnosti v rozbalovací nabídce,
    • nastavit nové heslo – stačí staré heslo smazat a zadat nové.
  5. Pro úplnou nepřístupnost profilu můžete nastavit limit DVD najednou na nulu. V sekci Přidělit DVD změňte počet DVD u daného profilu na 0 a potvrďte kliknutím na OK.

Po provedení těchto změn už profil nebude moci přehrávat žádné titulky, dokud neobnovíte nastavení.


URL:https://cs.whycomputer.com/Media/100114784.html

Digitální média
  • Jak odebrat heslo u notebooku Dell

    Jak odebrat heslo u notebooku Dell Odstranění hesla z notebooku Dell umožňuje okamžitý přístup k uživatelskému účtu. Tento postup je vhodný, pokud notebook používá jen jeden či dva lidé a neexistuje riziko narušení bezpečnosti. Navíc ušetříte čas při přihlašování a vyhnete se zapomenutým heslům. Kro

  • Jak změnit primární účet v PayPal

    PayPal je internetová platební služba, kterou můžete použít k odesílání i přijímání peněz. K účtu můžete připojit několik bankovních účtů. Pokud chcete změnit primární účet, uděláte to během několika minut – ušetříte tak nutnost upravovat platební údaje při každém odeslání peněz.Kroky ke změně primá

Počítačové znalosti © https://cs.whycomputer.com