Počítačové znalosti
Vymazání Kindle znamená smazání veškerého obsahu a nastavení, takže zařízení bude jako nové. Tento postup se hodí při prodeji nebo darování Kindle a také může vyřešit různé softwarové problémy. Postup se mírně liší u klasického Kindle a u Kindle Fire.
Stiskněte tlačítko „Home“ a vraťte se na úvodní obrazovku.
Stiskněte tlačítko „Menu“, v nabídce sjeďte dolů a zvolte „Settings“ (Nastavení).
Znovu stiskněte tlačítko „Menu“ a vyberte „Reset to Factory Defaults“ (Obnovit tovární nastavení). Potvrďte volbu kliknutím na „OK“.
Klepněte na ikonu ozubeného kolečka, otevře se rozbalovací nabídka, a zvolte „More“ (Více).
Posuňte prstem nahoru, abyste se dostali dolů v nastavení, a klepněte na „Device“ (Zařízení). Dále sjeďte dolů a vyberte „Reset to Factory Defaults“. Potvrďte volbu klepnutím na „Erase Everything“ (Vymazat vše).
Když si v Amazon.com zakoupíte e‑knihu, je ve výchozím nastavení dodána ve vlastním formátu Kindle, který podporuje ochranu DRM. Kindle ale umí číst i další formáty, například soubory MOBI. Přenést knihy ve formátu MOBI do čtečky můžete buď e‑mailem, nebo přes USB kabel. E‑mail Krok 1 Stiskněte tlač
Kindle 3 s kapacitou až 3 500 knih je jako osobní knihovna přímo v ruce. Nadšenci čtení často kupují nové tituly, zkoušejí ukázky nebo stahují volně dostupnou klasiku, například Vojna a mír či Kompletní díla Williama Shakespeara. I když můžete na zařízení uložit obrovské množství knih, není dobré ne