Počítačové znalosti
Facebook má podrobný systém soukromí, který vám umožňuje skrýt, že jste přijali žádost o přátelství. Aktivity se zobrazují ve vaší časové ose, ale můžete tato upozornění vypnout. Přesto se vaši společní přátelé objeví v seznamu přátel ostatních uživatelů, pokud jste s nimi vzájemně propojeni.
Klikněte na ikonu oznámení o přátelích v horní navigační liště a vyberte žádost, kterou chcete přijmout.
Stiskněte tlačítko „Potvrdit“.
Klikněte na své jméno v horním menu a otevřete svou časovou osu.
V sekci Aktivity na časové ose najděte oznámení o žádosti o přátelství a klikněte na ikonu „X“.
Vyberte „Skrýt tento příběh o aktivitě z časové osy“, pokud chcete skrýt jen tuto žádost, nebo „Skrýt podobné aktivity“, pokud chcete skrýt všechny budoucí žádosti.
Na časové ose klikněte na sekci „Přátelé“, poté na tlačítko „Upravit“ a v dialogu „Kdo může vidět váš seznam přátel?“ zvolte možnost „Jen já“.
Twitter je sociální síť, kde můžete zveřejňovat vlastní statusy a číst příspěvky ostatních uživatelů.PřehledNa Twitteru nelze sledovat někoho, pokud nejste registrovaný uživatel. Pro sledování musíte mít účet, přihlásit se a na profilu dané osoby kliknout zelené tlačítko „+Sledovat“.SledováníSledová
Jak zjistit, zda jste někoho smazali na FacebookuFacebook umožňuje spojovat se s přáteli, rodinou i kolegy. Přátele můžete rozdělovat do skupin, které vidí jen vy. Někdy se však stane, že v nesprávném menu omylem odstraníte někoho ze seznamu přátel, nebo jen skryjete jeho příspěvky a myslíte si, že