Počítačové znalosti
Používáte-li aplikaci Facebook pro Android, můžete nejen sdílet statusy, ale také snadno spravovat své fotky – smazat jednotlivé snímky či celé albumy. I když v aplikaci nevidíte tlačítko „Smazat“, stačí využít tlačítko Menu na telefonu.
Otevřete aplikaci Facebook na svém Android zařízení. Ikonu najdete na domovské obrazovce nebo v seznamu aplikací.
Zadejte e‑mail a heslo a klepněte na „Přihlásit se“.
Klepněte na ikonu Menu (tři vodorovné čáry) a v sekci „Aplikace“ vyberte „Fotky“.
Přejděte na záložku „Alba“, vyberte album, ve kterém se nechtěná fotografie nachází.
Otevřete fotografii, potom stiskněte (nebo klepněte) tlačítko Menu na telefonu. V zobrazené nabídce zvolte „Smazat fotografii“ a potvrďte volbu kliknutím na „Smazat“. Pro zrušení operace zvolte „Zrušit“.
Pokud máte obavy o soukromí svých údajů, můžete svůj účet na Facebooku smazat natrvalo. Po trvalém smazání již nebude možné účet znovu aktivovat ani získat přístup k žádnému obsahu – přátelům, zprávám, fotografiím a dalším informacím. Alternativou je deaktivace, která účet pouze dočasně skryje před
Na telefonech a tabletech s Androidem můžete Facebook používat dvěma způsoby – přes mobilní web ve webovém prohlížeči nebo prostřednictvím oficiální aplikace. Pokud aplikaci nechcete mít, můžete ji odebrat v nastavení zařízení nebo v obchodě Google Play. V případě, že byla předinstalována výrobcem,