Počítačové znalosti
Alba na Facebooku můžete odstranit přímo ze seznamu alb na svém profilu. Po smazání alba zmizí i všechny fotky, které obsahuje, a není možné je obnovit.
Můžete mazat pouze alba, která jste vytvořili sami. Výchozí alba (např. Fotky na časové ose, Profilové fotky, Mobilní nahrávky) nelze smazat najednou. Pokud chcete odstranit fotky z těchto alb, musíte je smazat jednotlivě:
Pokud máte obavy o soukromí svých údajů, můžete svůj účet na Facebooku smazat natrvalo. Po trvalém smazání již nebude možné účet znovu aktivovat ani získat přístup k žádnému obsahu – přátelům, zprávám, fotografiím a dalším informacím. Alternativou je deaktivace, která účet pouze dočasně skryje před
Facebook Phonebook je aplikace pro Facebook, která vám umožní vytvořit uspořádaný seznam telefonních čísel vašich přátel. Aplikace vyhledává čísla uvedená v profilech uživatelů, ale pokud si někdo nepřeje, může se z ní odhlásit v nastavení soukromí. Telefonní seznam také zahrnuje čísla importovaná z