Počítačové znalosti
Když na Instagramu zablokujete někoho, tento uživatel už nemůže ve vyhledávání najít váš profil ani zobrazit vaše fotky a videa. Nemůže také lajkovat ani komentovat vaše příspěvky.
Vy však můžete nadále lajkovat a komentovat jeho příspěvky, pokud vás on také neblokoval.
Instagram neodesílá blokovanému uživateli žádnou přímou zprávu o tom, že byl zablokován. Přesto si může všimnout změny, pokud máte společné sledující a stále vidí vaše dřívější lajky nebo komentáře.
Lajky na Instagramu jsou anonymní, takže blokovaný uživatel nevidí, kdo konkrétně jeho příspěvek oblíbil. Výjimkou jsou komentáře, ve kterých je použito „@“ a zmíněno jeho uživatelské jméno – ty se zobrazí v push notifikaci a uživatel uvidí váš profil.
Stejně tak můžete sami dostat notifikaci, pokud vás někdo ve svém komentáři označí pomocí „@vaše_uživatelské_jméno“.
Google Chat je služba pro okamžité zprávy, která je integrována do dalších Google produktů, například Gmailu nebo Google+. Ve výchozím nastavení zobrazuje všechny vaše potvrzené kontakty. Když kontakt v Google Chat zablokujete, nemůže zahájit konverzaci ani vidět, kdy jste online – váš stav se mu zo
Proč přidat odkaz „Líbí se mi na Facebooku“ do e‑mailu?Přidání odkazu do podpisu každého odeslaného e‑mailu je jednoduchý způsob, jak upozornit zákazníky, přátele či kolegy na vaši Facebookovou stránku a získat nové fanoušky. Příjemci stačí kliknout na odkaz, přejdou na vaši stránku a mohou ihned kl