Počítačové znalosti
Pokud již Yahoo účet nepotřebujete, můžete jej smazat a přestat tak dostávat e‑mailové zprávy. Vaše osobní údaje budou z webu odstraněny a členství ve všech ostatních službách Yahoo (Flickr, Monster, Yahoo Groups, Finance Portfolio a další) bude zrušeno.
Otevřete stránku pro smazání účtu na Yahoo a přihlaste se svým uživatelským jménem a heslem.
Zkontrolujte, že zobrazené uživatelské ID je správné, a přečtěte si informace o ukončení placených služeb, o tom, které služby přestanou fungovat po smazání účtu, a o podmínkách smazání.
Potvrďte svou identitu zadáním hesla ještě jednou do pole pod otázkou „Opravdu chcete ukončit svůj Yahoo! účet?“
Zadejte bezpečnostní kód zobrazený v boxu, abyste prokázali, že nejste robot, a chcete účet smazat.
Poté klikněte na tlačítko „Ukončit tento účet“.
Jak smazat účet na Photobucket Photobucket nabízí nástroj pro trvalé smazání účtu. Postup se mírně liší podle toho, zda máte bezplatný nebo placený (Plus) účet. Než začnete, zálohujte všechny fotky a videa, která chcete uchovat. Jak smazat bezplatný účet Přihlaste se, klikněte na šipku vedle uživate
Proč uzavřít účet Yahoo Mail Pokud účet Yahoo Mail již nepoužíváte nebo přecházíte k jinému poskytovateli e‑mailu, můžete jej trvale smazat. Yahoo při uzavření účtu vymaže veškerá vaše data a nastavení ze všech svých služeb – včetně HotJobs, Yahoo Small Business a Yahoo Geocities. Váš účet na Flickr