Počítačové znalosti
Na rozdíl od primárních blogů mohou sekundární blogy na Tumblr mít více členů. Pokud chcete smazat blog, který má i další uživatele, musíte je nejprve odebrat – jinak bude blog i nadále fungovat s těmito členy.
1. V horní části řídícího panelu klikněte na ikonu ozubeného kolečka Settings.
2. Vyberte název blogu, který chcete deaktivovat.
3. Na konci stránky klikněte na tlačítko Delete.
4. Na potvrzovací obrazovce zadejte své uživatelské jméno, heslo a URL blogu a potvrďte smazání.
Pokud místo tlačítka Delete vidíte tlačítko Leave, znamená to, že blog má další členy.
1. V řídícím panelu vyberte blog v rozbalovací nabídce vpravo.
2. Klikněte na položku Members.
3. Na následující obrazovce odstraňte ostatní uživatele.
4. Po odebrání všech členů můžete blog smazat standardním postupem.
Stejně jako u ostatních sociálních sítí, i na Tumblr nejde jenom o křik do prázdna – jde o konverzaci. Ať už máte odpověď na dotaz, nebo chcete přidat svůj názor, můžete na příspěvek reagovat několika způsoby. Reblogování je vždy k dispozici, ostatní možnosti vyžadují splnění určitých podmínek.Reblo
Tumblr nenabízí vestavěné nástroje pro sledování statistik, proto je nejlepší přidat si Google Analytics. Tento nástroj vám ukáže nejen počet návštěv, ale i odkud čtenáři přicházejí, jaká klíčová slova používají a které příspěvky jsou nejpopulárnější. Krok za krokem Přihlaste se ke svému Google ú