whycomputer.com >> Počítačové znalosti >  >> Sociální média

Co uvidí moji přátelé, když znovu aktivuji svůj Facebook účet?

Když svůj Facebook účet deaktivujete, zmizí z pohledu vašich přátel i ostatních uživatelů. Všechny vaše data – nastavení, fotky, příspěvky a seznam přátel – jsou ale nadále uloženy a jen neviditelné.

Deaktivovaný účet

Po deaktivaci zmizí váš profil a časová osa. Lidé vás už nemohou najít ani zobrazit vaše příspěvky. Jedná se o dočasné vypnutí, takže jej můžete kdykoli znovu zapnout. Veškeré informace zůstávají zachovány a po opětovném přihlášení budou opět dostupné vašim přátelům.

Jak účet znovu aktivovat

Stačí se přihlásit pomocí e‑mailové adresy a hesla, které jsou k účtu přiřazeny. Pokud máte k účtu přiřazeno více e‑mailových adres, můžete použít libovolnou z nich. Po přihlášení se účet automaticky aktivuje. Přátelé nedostanou žádné automatické upozornění, ale podle nastavení soukromí uvidí vaše nové příspěvky, komentáře nebo lajky.

Zapomenuté přihlašovací údaje

Pokud jste si po dlouhé době nepamatovali e‑mailovou adresu nebo heslo, můžete využít funkci „Zapomněli jste heslo?“ na přihlašovací stránce. Facebook vám pošle instrukce pro obnovu přístupu na registrovaný e‑mail.

Porušení pravidel

V případě, že byl účet deaktivován z důvodu porušení podmínek služby nebo bezpečnostních problémů, jednoduché přihlášení nepovede k jeho obnovení. Musíte projít procesem odvolání na stránce „Můj účet byl deaktivován“ a vyřešit vzniklý problém. Po schválení Facebook účet znovu aktivuje a přátelé ho opět uvidí.


URL:https://cs.whycomputer.com/social-media/100108880.html

Sociální média
  • Jak znovu aktivovat PayPal účet

    PayPal je užitečný jak pro soukromé uživatele, tak pro firmy – umožňuje zdarma převádět peníze mezi bankovními účty a provádět bezpečné platby kartou. Pokud se vám nedaří ověřit údaje účtu (např. místo bydliště nebo propojený bankovní účet) nebo je váš účet po dlouhou dobu neaktivní, je potřeba jej

  • Jak trvale smazat účet na Facebooku

    Pokud máte obavy o soukromí svých údajů, můžete svůj účet na Facebooku smazat natrvalo. Po trvalém smazání již nebude možné účet znovu aktivovat ani získat přístup k žádnému obsahu – přátelům, zprávám, fotografiím a dalším informacím. Alternativou je deaktivace, která účet pouze dočasně skryje před

Počítačové znalosti © https://cs.whycomputer.com