whycomputer.com >> Počítačové znalosti >  >> Sociální média

Jak smazat příspěvek na Facebooku a odstranit jej úplně?

Facebook umožňuje trvale smazat libovolný příspěvek, který jste na sociální síti vytvořili. Tento proces zcela odstraní obsah z Facebooku. Také můžete smazat příspěvky, které ostatní uživatelé zveřejnili na vaší časové ose. Příspěvky ostatních, které nejsou na vaší časové ose, nelze smazat, ale můžete je skrýt a odebrat označení.

Odstranění vlastních příspěvků

Otevřete svou časovou osu, najděte příspěvek, který chcete smazat, a najděte ikonu Upravit nebo odstranit (ikona tužky). V rozevíracím menu zvolte Smazat a v potvrzovacím okně opět klikněte na Smazat. Příspěvek bude okamžitě odstraněn.

Odstranění příspěvků na vaší časové ose

Pokud někdo zveřejní fotografii, aktualizaci nebo odkaz přímo na vaší časové ose, můžete jej smazat stejným postupem: klikněte na ikonu Upravit nebo odstranit, vyberte Smazat a potvrďte. Alternativně můžete zvolit Skrýt z časové osy – příspěvek zmizí z vaší osy, ale zůstane dostupný ve zpravodajské nabídce nebo vyhledávání.

Odstranění označení

Na vaší časové ose se také zobrazují příspěvky a fotografie, do nichž vás označil někdo jiný. Tyto příspěvky nemůžete smazat, ale můžete použít Skrýt z časové osy nebo Nahlásit/odstranit označení, čímž se z vašeho profilu odebere. Příspěvek i nadále zůstane viditelný ve zpravodajské nabídce a ve výsledcích vyhledávání a bude viditelný i na časové ose ostatních označených osob.

Prohlížení a správa příspěvků

Stiskněte tlačítko Historie aktivit na své časové ose a zobrazí se všechny vaše příspěvky, příspěvky, ve kterých jste označeni, a příspěvky ostatních na vaší zdi. Zde můžete položky mazat, odstraňovat označení i skrývat. Zapnutím funkce Kontrola časové osy (ikona ozubeného kolečka) můžete předem schvalovat příspěvky a označení, než se objeví na vašem profilu.


URL:https://cs.whycomputer.com/social-media/100108932.html

Sociální média
  • Jak trvale smazat účet na Facebooku

    Pokud máte obavy o soukromí svých údajů, můžete svůj účet na Facebooku smazat natrvalo. Po trvalém smazání již nebude možné účet znovu aktivovat ani získat přístup k žádnému obsahu – přátelům, zprávám, fotografiím a dalším informacím. Alternativou je deaktivace, která účet pouze dočasně skryje před

  • Jak najít své příspěvky na Facebooku

    Pokud pravidelně používáte Facebook, možná budete chtít najít starý příspěvek, který jste napsali, abyste si připomněli, co jste psali, nebo jak na něj reagoval přítel. Vyhledávání na Facebooku umožňuje prohledávat příspěvky ostatních uživatelů, ale vaše vlastní příspěvky do výsledků nepatří. Proto

Počítačové znalosti © https://cs.whycomputer.com