Počítačové znalosti
Facebook je největší sociální síť na světě s více než miliardou aktivních uživatelů. Proto jsou pravděpodobně i vaši známí na Facebooku. Někdy však může přítel zveřejnit příspěvek, který považujete za nevhodný. Ať už jde o příspěvek na časové ose, komentář k aktualizaci stavu nebo fotce, můžete jej odstranit, pokud se nachází na vašem profilu.
Přihlaste se na Facebook a klikněte na své jméno v horní části stránky, čímž otevřete svou časovou osu.
Projděte časovou osu a najděte příspěvek nebo aktualizaci stavu od přátel, kterou chcete odstranit.
Umístěte kurzor do pravého horního rohu rámečku příspěvku. Zobrazí se malé „×“ označené „Odstranit“. Klikněte na něj, poté potvrďte volbu „Smazat“ v zobrazeném dialogu.
Přihlaste se a otevřete svůj profil.
Najděte příspěvek, fotografii nebo jiný obsah, pod kterým se nachází nežádoucí komentář.
Umístěte kurzor do pravého horního rohu pole s komentářem a klikněte na „ד (Odstranit). Komentář bude okamžitě smazán.
Pokud máte obavy o soukromí svých údajů, můžete svůj účet na Facebooku smazat natrvalo. Po trvalém smazání již nebude možné účet znovu aktivovat ani získat přístup k žádnému obsahu – přátelům, zprávám, fotografiím a dalším informacím. Alternativou je deaktivace, která účet pouze dočasně skryje před
Pokud pravidelně používáte Facebook, možná budete chtít najít starý příspěvek, který jste napsali, abyste si připomněli, co jste psali, nebo jak na něj reagoval přítel. Vyhledávání na Facebooku umožňuje prohledávat příspěvky ostatních uživatelů, ale vaše vlastní příspěvky do výsledků nepatří. Proto