Počítačové znalosti
MeetMe, dříve známý jako myYearbook, byl spuštěn v roce 2005 a sloužil k navazování kontaktů se starými spolužáky, hledání nových přátel a hraní her. Pokud jste si vytvořili účet MeetMe přes Facebook a již jej nepoužíváte, můžete jej jednoduše smazat nebo aplikaci zablokovat přímo na Facebooku.
Přihlaste se na web MeetMe.
V pravém horním rohu klikněte na Settings (Nastavení).
Vyberte Account a poté Deactivate Account (Deaktivovat účet).
Potvrďte zadáním e‑mailové adresy a hesla k MeetMe a účet bude uzavřen.
Přihlaste se na Facebook.
Klikněte na ikonu ozubeného kolečka a zvolte Account Settings (Nastavení účtu).
V levém menu vyberte Apps (Aplikace).
V seznamu „Apps You Use“ (Používané aplikace) klikněte na X vedle MeetMe.
Zaškrtněte políčko Delete all your MeetMe activity on Facebook (Smazat veškerou aktivitu MeetMe na Facebooku) a potvrďte kliknutím na Remove.
Pokud máte obavy o soukromí svých údajů, můžete svůj účet na Facebooku smazat natrvalo. Po trvalém smazání již nebude možné účet znovu aktivovat ani získat přístup k žádnému obsahu – přátelům, zprávám, fotografiím a dalším informacím. Alternativou je deaktivace, která účet pouze dočasně skryje před
Facebook a Google patří mezi nejnavštěvovanější stránky na světě. Pravděpodobně už máte účet na Facebooku nebo na něj tlačí přátelé a rodina. Pokud ještě nemáte Google účet, můžete si jej zdarma vytvořit a získat okamžitý přístup k nástrojům jako Gmail, Kalendář, Blogger nebo Google Alerts. Propojen