Počítačové znalosti
Pokud zůstáváte přihlášeni na Facebooku na počítači, který není váš, vystavujete svůj účet riziku. Někdy se však může stát, že se odhlášení nepodaří kvůli chybě webu. Nejjednodušší způsob, jak se ujistit, že je vaše relace ukončena, je vymazat data prohlížeče. Po provedení těchto kroků už nebude na daném počítači žádné aktivní přihlášení k Facebooku.
V horní liště klikněte pravým tlačítkem a vyberte „Panel nabídek“, aby se zobrazily menu.
Vyberte Nástroje → Možnosti Internetu.
V sekci Historie prohlížení klikněte na Odstranit. Zrušte zaškrtnutí první položky (soubory cookie a další data) a zaškrtněte všechny ostatní. Poté klikněte na Odstranit.
Potvrďte kliknutím na OK a zavřete prohlížeč. Po opětovném otevření bude Facebook odhlášen.
V pravé části nástrojové lišty klikněte pravým tlačítkem a zvolte „Panel nabídek“.
Vyberte Nástroje → Vymazat nedávnou historii….
V rozbalovacím seznamu zvolte Vše, zaškrtněte všechny položky a klikněte na Vymazat nyní.
Klikněte na ikonu se třemi svislými čarami (menu) a vyberte Nastavení.
Posuňte se dolů a klikněte na Zobrazit rozšířené nastavení. Poté zvolte Vymazat data prohlížení.
V rozbalovacím menu vyberte Od počátku, zaškrtněte všechny položky a klikněte na Vymazat data.
Vyhledávání přátel na FacebookuKrok 1Přihlaste se ke svému účtu na Facebooku pomocí e‑mailu a hesla. Pokud účet ještě nemáte, zaregistrujte se zdarma na facebook.com.Krok 2Do vyhledávacího pole v horní části stránky zadejte jméno hledaného přítele a stiskněte Enter nebo ikonu lupy.Krok 3Prohlédněte
Vkládáním souboru jej začleníte do stránky, takže návštěvníci mohou sledovat a užívat si váš obsah. Pokud chcete oživit svůj profil na Facebooku, můžete nahrát QuickTime video – ať už se jedná o film, animaci nebo jinou grafiku. Níže najdete jednoduchý postup, jak takové video během několika minut p