Počítačové znalosti
Funkce Secure Browsing (Zabezpečené prohlížení) šifruje vaše spojení s Facebookem a mění adresu URL z HTTP na HTTPS, čímž zvyšuje bezpečnost. V některých aplikacích nebo oblastech, kde HTTPS není podporováno, se může zobrazovat varování. Pokud chcete tato varování trvale odstranit, můžete funkci Secure Browsing vypnout.
Přihlaste se ke svému účtu na Facebooku.
Klikněte na ikonu ozubeného kola a zvolte „Nastavení účtu“.
Přejděte na záložku „Bezpečnost“ a v sekci „Secure Browsing“ klikněte na „Upravit“.
Zrušte zaškrtnutí u volby „Prohlížet Facebook přes zabezpečené připojení (HTTPS), pokud je to možné“, a klikněte na „Uložit změny“.
Poté zadejte své heslo a potvrďte kliknutím na „Odeslat“.
Facebook je sociální síť, která vám umožní sledovat přátele a rodinu odkudkoli. Jedním z nejjednodušších způsobů, jak zůstat v kontaktu, je mít na svém profilu aktuální kontaktní údaje. V následujících několika krocích se naučíte, jak je upravit. Kroky pro úpravu kontaktních informací Krok 1 – Přihl
Facebook je platforma určená ke sdílení informací. Uživatelé mohou svým přátelům a rodině sdělovat, co dělají, kam míří, a ukázat jim, co se děje pomocí nahraných fotografií a videí. Facebook také slouží k šíření zajímavých zpráv prostřednictvím odkazů na jiné weby a videí z YouTube. Díky vývoj