Počítačové znalosti
Facebook nabízí nástroje pro správu soukromí, které vám umožňují určit, jak ostatní mohou interagovat s vaším obsahem. Pokud chcete, aby k vašim fotografiím nikdo nemohl přidávat komentáře, můžete využít nástroj Výběr publika a upravit viditelnost jednotlivých alb nebo fotek.
Na svém profilu klikněte na odkaz Fotky.
Vyberte záložku Alba a otevřete miniaturu alba, u kterého chcete změnit nastavení.
U alba klikněte na ikonu výběru publika (může vypadat jako zámek, dvojice lidí, glóbus nebo ozubené kolečko, podle aktuálního nastavení). Pokud chcete změnit viditelnost konkrétní fotografie nahrané na časovou osu nebo z mobilu, nejprve otevřete samotnou fotografii a poté upravte výběr publika.
Vyberte jednu z možností: Veřejné, Přátelé, Přátelé kromě známých, Jen já nebo Vlastní. Při volbě Vlastní můžete v rozbalovací nabídce specifikovat uživatele, kterým chcete zakázat zobrazování a komentování vašich příspěvků.
Digitální technologie radikálně změnily fotografii. Místo krabic s nálepkami a fotoalb na černém papíru používáme digitální rámečky, chytré telefony a pevné disky plné snímků. Jakmile se vaše fotografická historie převádí na bity, je důležité ji řádně archivovat. Jednoduchým způsobem zálohy je vypál
Facebook aplikace pro iPhone je úzce propojena s iOS, takže můžete snadno nahrávat fotky buď z knihovny, nebo přímo z fotoaparátu. Nahrané obrázky se automaticky uloží do alba „Mobile Uploads“ a zobrazí se na vaší zdi.Krok za krokemKrok 1Na domovské obrazovce iPhone klepněte na ikonu Facebook. Pokud