whycomputer.com >> Počítačové znalosti >  >> Internet

Co se stane, když znovu aktivujete svůj účet na Twitteru?

Opětovná aktivace do 30 dnů

Pokud se do 30 dnů od deaktivace přihlásíte zpět, Twitter automaticky obnoví váš účet a vrátí vše do podoby, v jaké bylo před deaktivací. Proces může trvat několik minut, ale brzy uvidíte všechny své tweety a budete i nadále dostávat příspěvky od lidí, které jste sledovali. Vaši sledující se také vrátí, i když jejich kompletní seznam se může zobrazit až po 48 hodinách.

Po uplynutí 30 dnů

Jakmile uplyne 30‑denní lhůta, Twitter trvale odstraní veškerá uživatelská data, včetně seznamu sledujících. Můžete si založit nový účet se stejným uživatelským jménem, pokud si ho mezitím neobsadil někdo jiný, ale budete muset znovu budovat publikum a sledovat nové uživatele. Staré tweety nebudou s novým účtem spojeny.


URL:https://cs.whycomputer.com/Internet/100119009.html

Internet
  • Co se stane při obnovení systému v počítači?

    Obnovení systému může být skutečným záchranářem, pokud jste nedávno nainstalovali nový software nebo ovladače, které způsobily nestabilitu či nefunkčnost počítače. Funguje jako stroj času, který umožňuje vrátit počítač do stavu před vznikem problémů. Nastavení systému Windows jsou vrácena Registr Wi

  • Co znamená uzamčení vašeho Yahoo účtu?

    Co znamená uzamčení vašeho Yahoo účtu?Pokud se vám zablokuje Yahoo účet, obvykle je to způsobeno několika po sobě jdoucími nesprávnými zadáními hesla. Yahoo automaticky uzamkne účet, aby zabránil neoprávněnému přístupu.PříčinaPo opakovaném zadání nesprávného hesla server nastaví zámek. Při úspěšném

Počítačové znalosti © https://cs.whycomputer.com