Počítačové znalosti
Pokud propojujete svůj blog na Tumblr s účtem na Facebooku, vaše příspěvky, lajky i dotazy se automaticky zobrazují na vaší časové ose. Chcete-li tuto automatickou publikaci zastavit, zrušte zaškrtnutí polí „Sdílet příspěvky na časové ose“, „Sdílet lajky na časové ose“ a „Sdílet odpovědi a dotazy na časové ose“ v sekci Facebook na stránce nastavení Tumblr. Pro úplné odpojení obou účtů je nutné je odpojit navzájem.
Přihlaste se ke svému účtu na Facebooku, klikněte na ikonu ozubeného kolečka a v nabídce vyberte „Nastavení účtu“. Otevře se stránka Obecná nastavení účtu.
V levém panelu zvolte „Aplikace“. Zobrazí se seznam všech aplikací, které máte na Facebooku nainstalované. Aplikace Tumblr je zodpovědná za sdílení vašeho obsahu z Tumblr na vaší časové ose.
U položky Tumblr klikněte na ikonu X vpravo. Pokud chcete smazat veškerou aktivitu Tumblr z Facebooku, zaškrtněte políčko „Smazat veškerou aktivitu Tumblr na Facebooku“.
Poté klikněte na „Odstranit“. Aplikace zmizí ze seznamu a Tumblr již nebude moci publikovat obsah na vaší časové ose.
Facebook je sociální síť, která vám umožní sledovat přátele a rodinu odkudkoli. Jedním z nejjednodušších způsobů, jak zůstat v kontaktu, je mít na svém profilu aktuální kontaktní údaje. V následujících několika krocích se naučíte, jak je upravit. Kroky pro úpravu kontaktních informací Krok 1 – Přihl
Facebook je platforma určená ke sdílení informací. Uživatelé mohou svým přátelům a rodině sdělovat, co dělají, kam míří, a ukázat jim, co se děje pomocí nahraných fotografií a videí. Facebook také slouží k šíření zajímavých zpráv prostřednictvím odkazů na jiné weby a videí z YouTube. Díky vývoj