Počítačové znalosti
Blokování uživatele na Facebooku zabrání, aby si prohlížel váš profil, časovou osu a fotky, které zveřejníte. Zároveň vám i blokovanému uživateli zakáže přístup k informacím o druhém. Ovšem blokace neodstraní značky (tagy) na fotografiích, které vytvořili ostatní uživatelé.
Po zablokování uživatele zmizí jeho jméno z vašich osobních fotek a vaše jméno zmizí z jeho fotek, ve kterých jste byli označeni. Fotky zůstávají a společní přátelé je mohou nadále zobrazovat a přidávat k nim nové značky – tak může blokovaný uživatel být označen i přesto, že vy značku nevidíte.
U fotek, kde vás nebo blokovaného uživatele označil společný přítel, zůstane značka zachována. Při prohlížení vidíte značku, ale odkaz na profil blokovaného uživatele nefunguje. Komentáře od blokovaného uživatele na těchto fotkách můžete také vidět.
Pokud jste označeni na fotce s blokovaným uživatelem, můžete svou značku odebrat. V aktivitách zvolte „Fotky“, vyberte požadovanou fotku, klikněte na „Nahlásit/Odebrat značky“ a poté zaškrtněte „Odebrat značky z fotky“. Fotka zůstane, jen bez vaší značky.
Blokovaný uživatel se může objevit i v jiných částech Facebooku. Zprávy odeslané před blokací jsou stále viditelné. Dostáváte také zprávy zaslané oběma, setkáváte se s ním ve skupinách, událostech, hrách či aplikacích třetích stran.
Co jsou generátory podobnosti se slavnými osobnostmi? Generátory podobnosti vám umožní porovnat svůj vzhled s celebritami. Existuje řada bezplatných webů, např. nástroj pro rozpoznávání obličeje na MyHeritage, FaceDouble nebo PicItUp. Jak vybrat vhodnou fotografii Pro co nejlepší výsledek zvolte os
Jak ozdobit fotografie na Facebooku Facebook nenabízí vestavěný nástroj pro úpravu a ozdobení fotografií. Proto je potřeba použít externí webovou aplikaci. Jednou z nejpopulárnějších je Picnik, který nabízí základní úpravy zdarma – importování snímků z Facebooku, přidání textu, nálepek, rámečků a ná