Počítačové znalosti
Pokud máte propojený účet Twitter s Facebookem, vaše tweety se automaticky zobrazují na vaší Facebook časové ose. Místo ručního mazání můžete nastavit, aby Twitter přestal posílat tweety na Facebook. K odpojení není nutné rozpojit účty – stačí změnit nastavení sdílení přímo v Twitteru. Stejně tak můžete zastavit publikování tweetů na vašich Facebook stránkách.
Pokud máte obavy o soukromí svých údajů, můžete svůj účet na Facebooku smazat natrvalo. Po trvalém smazání již nebude možné účet znovu aktivovat ani získat přístup k žádnému obsahu – přátelům, zprávám, fotografiím a dalším informacím. Alternativou je deaktivace, která účet pouze dočasně skryje před
Facebook a Google patří mezi nejnavštěvovanější stránky na světě. Pravděpodobně už máte účet na Facebooku nebo na něj tlačí přátelé a rodina. Pokud ještě nemáte Google účet, můžete si jej zdarma vytvořit a získat okamžitý přístup k nástrojům jako Gmail, Kalendář, Blogger nebo Google Alerts. Propojen