Počítačové znalosti
Pokud si přejete, aby vás konkrétní lidé na Facebooku nemohli najít – alespoň na určitý čas – můžete svůj účet deaktivovat. Po deaktivaci zmizí váš profil z vyhledávání a nebude přístupný ostatním uživatelům. Vaše komentáře a příspěvky však zůstávají viditelné na časových osách a ve fotkách ostatních.
Pro opětovné aktivování stačí jednoduše přihlásit se pomocí e‑mailu a hesla, které jste používali před deaktivací.
Pokud máte obavy o soukromí svých údajů, můžete svůj účet na Facebooku smazat natrvalo. Po trvalém smazání již nebude možné účet znovu aktivovat ani získat přístup k žádnému obsahu – přátelům, zprávám, fotografiím a dalším informacím. Alternativou je deaktivace, která účet pouze dočasně skryje před
Facebook a Google patří mezi nejnavštěvovanější stránky na světě. Pravděpodobně už máte účet na Facebooku nebo na něj tlačí přátelé a rodina. Pokud ještě nemáte Google účet, můžete si jej zdarma vytvořit a získat okamžitý přístup k nástrojům jako Gmail, Kalendář, Blogger nebo Google Alerts. Propojen