whycomputer.com >> Počítačové znalosti >  >> Sociální média

Jak uzavřít jeden ze dvou účtů na Facebooku

Úvod

Pokud máte dva Facebook účty, můžete jeden z nich uzavřít (deaktivovat nebo smazat) aniž by to ovlivnilo druhý. Uzavření účtu může mít dopad na stránky, které spravujete, pokud jste jediným správcem. Před jakýmkoli krokem se ujistěte, že jsou vaše stránky a data v bezpečí.

Deaktivace účtu

  1. Přihlaste se k účtu, který chcete deaktivovat.
  2. V pravém horním rohu klikněte na šipku a zvolte Nastavení.
  3. V levém menu vyberte Obecné a poté Deaktivovat účet.
  4. Zadejte heslo a klikněte na Pokračovat.
  5. Vyberte důvod ukončení, případně odhlaste odběr e‑mailů a potvrďte kliknutím na Deaktivovat. Potvrďte ještě jednou Deaktivovat nyní.

Po dokončení budete přesměrováni na přihlašovací stránku. Účet můžete kdykoli znovu aktivovat zadáním e‑mailu a hesla.

Trvalé smazání účtu

  1. Přihlaste se k účtu, který chcete smazat.
  2. V Nastavení si nejprve stáhněte kopii svých dat (Nastavení → Vaše informace na Facebooku → Stáhnout informace).
  3. Otevřete formulář pro smazání účtu v sekci Centrum nápovědy nebo použijte odkaz v tomto článku.
  4. Vyberte Delete My Account, zadejte heslo a ověřovací kód (CAPTCHA) a potvrďte.

Facebook vás upozorní, že účet bude smazán během 14 dnů. Během této lhůty můžete účet obnovit.

Tipy

  • Pokud si rozmyslíte během 14‑denní lhůty, stačí se znovu přihlásit svým e‑mailem a heslem – účet se obnoví.

Upozornění

  • Jste-li jediným správcem stránky, její smazání nebo skrytí nastane spolu s vaším účtem. Před deaktivací nebo smazáním přiřaďte jinému uživateli roli správce – po vašem odchodu mu přejdou plná administrátorská práva.

URL:https://cs.whycomputer.com/social-media/100112720.html

Sociální média
  • Jak uzavřít účet Yahoo Mail

    Proč uzavřít účet Yahoo Mail Pokud účet Yahoo Mail již nepoužíváte nebo přecházíte k jinému poskytovateli e‑mailu, můžete jej trvale smazat. Yahoo při uzavření účtu vymaže veškerá vaše data a nastavení ze všech svých služeb – včetně HotJobs, Yahoo Small Business a Yahoo Geocities. Váš účet na Flickr

  • Jak v QuickBooks uzavřít bankovní účet

    V grafu účtů QuickBooks jsou zaznamenány všechny účty, které vaše firma používá – bankovní, výdajové i majetkové. Když změníte bankovní účet, je potřeba starý účet odstranit, aby nedocházelo k záměně. QuickBooks neumožňuje smazat účet s transakcemi, ale můžete jej označit jako neaktivní. Tím zmizí z

Počítačové znalosti © https://cs.whycomputer.com